Reguły współpracy z marką BIOS od pierwszych chwil są jasne. Specjaliści w pierwszej kolejności przeprowadzą obserwację, aby orientować się, co robić. Później ich zachowanie ma na celu zagwarantowanie bezpieczeństwa jedzenia. Ma to miejsce poprzez identyfikowanie oraz wyznaczenie skali ryzyka z punktu widzenia zdrowotnego, czy z uwzględnieniem prawidłowego przebiegu procesu produkcji.
Kompletna obsługa zakładów w obrębie zachowania higieny sanitarnej, odkażania, pozbywania się owadów oraz odszczurzania dostępna jest w atrakcyjnej kwocie. Poszczególne czynności bazują na dokumentacji. BIOS od dwudziestu lat z sukcesem nawiązuje współpracę z wieloma firmami z branży: spożywczej, przemysłowej, gastronomicznej, hotelarskiej oraz oświatowej. Każda czynność wykonana jest przy wykorzystaniu sposobów bezpiecznych dla ludzi oraz przyrody. Ekologiczne, skuteczne i bezpieczne tępienie prusaków Gdańsk umożliwia pozbyć się szczurów czy radzić z efektami zalania obiektu. Eksperci uczestniczą w kursach, aby usługi realizować na o wiele bardziej wygórowanym poziomie.
Grupy docelowe klientów robiące użytek ze świadczeń zakładu BIOS to: klienci indywidualni, zakłady produkcyjne w branży spożywczej, zakłady przemysłowe, zakłady komunalne, wspólnoty mieszkaniowe, placówki szkolne, przedszkola, zakłady gastronomiczne, zakłady żywienia zbiorowego, zakłady przetwórstwa rolno – spożywczego, fermy drobiu, magazyny zbożowe, placówki służby zdrowia, sklepy, hurtownie, hotele, piekarnie i cukiernie i obiekty użyteczności publicznej. Cennik ustalany jest na podstawie indywidualnych przesłanek. Zleceniodawcy są zadowoleni i w przyszłości dużo z nich zdecydowanych jest na cykliczną współpracę. Usługi powiązane z dezynfekowaniem, dezynsekcji oraz usługi deratyzacji przeznaczone dla przedsiębiorców są z większą częstotliwością wykonywane niż dla klientów indywidualnych, aczkolwiek takich zleceniodawców też nie brakuje. Charakterystyka poszczególnych usług na stronie internetowej to coś dokładnego.
+Artykuł Sponsorowany+